Samen zorgen we dat je slaagt...
Bel nu 06 - 46 12 28 82

Rijles -> Algemene voorwaarden

Bij Autorijschool Elite mag je de volgende zaken verwachten:

  • Deskundige instructeurs
  • Goed onderhouden lesauto’s
  • Inzicht in vorderingen
  • Betrouwbare les overeenkomst
  • Goed slagingspercentage

Wij staan voor kwaliteit

Van je rijbewijs heb je een leven lang plezier, maar rijlessen zijn een forse investering. Dus is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Onze rijschool voldoet aan een strenge gedragscode. Die schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden. Dat de lesauto’s altijd goed onderhouden zijn. Je krijgt een duidelijke les overeenkomst. Zo ben je er zeker van dat je goed leert autorijden zonder zorgen eromheen.

Aanvullende voorwaarde Autorijschool Elite

Op al onze lessen en pakketten zijn de algemene lesvoorwaarden van toepassing. Klik hier voor de Algemene voorwaarden. Als aanvulling op deze voorwaarden geldt dat de pakketten echter niet onbeperkt geldig zijn. Na één jaar of langere onderbreking van de lessen vervalt het pakket inclusief de daaraan verbonden examens, tenzij de wens om van een langdurige onderbreking gebruik te willen maken vooraf schriftelijk is gemeld aan Autorijschool Elite en dat deze wens vervolgens door Elite akkoord is bevonden en ook schriftelijk is bevestigd.

Referenties

Robin Broekhuizen

Robin Broekhuizen

Super rijschool. Ik heb het echt heel leuk gehad met Samet! Een top instructeur! Altijd lachen. Geeft steeds goed advies en een kunstenaar in het tekenen van voorbeelden..!

Isa Jansen

Fabienne, heel erg bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen. Ik ben heel blij dat ik mijn rijbewijs in één keer heb gehaald en daar wil ik je graag voor bedanken!

Simon de Best

Simon de Best

Hoppááá in één keer! Fabienne super bedankt voor de leerzame en gezellige lessen!